Incalzire in pardoseala ieftina

Incalzire in pardoseala Ieftina

incalzire in pardoseala ieftina
Daca ati gasit acest articol inseamna ca doriti un sistem de incalzire in pardoseala ieftin.
Va oferim un sistem ieftin de incalzire in pardoseala care sa asigure o distributie uniforma a temperaturii prin intermediul energiei radiante, oferind un echilibru termic intre organism si mediul ambiant din interiorul locuintei, printr-un climat confortabil.
Incalzirea in pardoseala are multe avantajeindiferent de tipul spatiului incalzit (locuinta, birou, depozit etc) :
· Confort termic ridicat – caldura se propaga uniform, mentinand temperatura optima la nivelul unde corpul uman este pozitionat.
· Consum redus de energie datorita coeficientului inalt de energie radianta, chiar si la temperaturi mai scazute ale mediului ambiant.
· Protectia mediului inconjurator – sistemul de incalzire in pardoseala se imbina perfect cu pompe de caldura sau centrale termice in condensatie, cu randament net superior fata de sistemele clasice, reprezentand o forma mult mai eficienta de economisire a energiei ( centrale termice, pompe de caldura, sisteme solare).
· Caracter antialergic – sistemele de incalzire in pardoseala nu permit crearea curentilor de aer datorita cotei reduse de energie convectiva, lucru ce nu antreneaza ridicarea prafului. Avantaj deosebit pentru persoanele care sufera de alergii.
· Amenajare flexibila a spatiului – totul se afla in pardoseala, nu exista elemente care sa reduca spatiul sau care sa creeze obstacole in modalitatea de amenajare a spatiului.
· Sistem silentios – sistemul de incalzire prin pardoseala REHAU este extrem de silentions, oferindu-va confortul termic de care aveti nevoie.
· Reducerea eforturilor – podelele umede din bai si grupuri sanitare, precum si cele abia spalate, se usuca mult mai repede.
· Costuri de intretinere aproape de zero – un astfel de sistem nu necesita intretinere regulata fiind garantat cu o durata de viata foarte lunga.

Va rugam sa precizati faptul ca doriti un sistem de incalzire in pardoseala ieftin.

Pentru un calzul exact atasati planurile sau daca nu aveti planuri apasati aici

[contact-form-7 404 "Not Found"]