incalzire in pardoseala vs incalzire in pereti

incalzire in pardoseala vs incalzire in pereti

Incalzirea in pardoseala, este cea mai raspandita forma de incalzire radianta, sau incalzire in suprafete.

Incalzirea in pardoseala, se monteaza pe placa de beton, apoi dupa instalarea tevii se asaza sapa de ciment de 4.5 cm peste teava.

Incalzirea in pereti

Incalzirea in pereti, se foloseste ca metoda de suplimentare a puterii termice, a pardoselii sau ca unic sistem de incalzire.

Uzual se folosesc doua tipuri de sisteme de incalzire pentru pereti: sistemul umed, adica un sistem peste care se tencuieste si sistemul uscat, care inseamna panouri de rigips in interiorul carora se afla teava de incalzire in pereti.

Sistemul umed de incalzire in pereti are avantajul ca poate acoperii o suprafata mai mare de perete.

Sistemul uscat de incalzire in pereti acopera o suprafata mai mica de incalzire in comparatie cu sistemul umed datorita faptului ca, acest sistem foloseste panouri de dimensiuni standard care trebuiesc potrivite ca intr-un puzzle, pentru a acoperii o suprafata de incalzire.

Sistemul umed are un pret de cost mai mic, acopera o suprafata mai mare, este mai eficient dar pretul de montaj este mai mare.

Sistemul uscat este mai scump, are eficienta mai mica, acopera o suprafata mai mica, dar pretul de montaj este mai mic.

Dezavantajul incalzirii in pereti, este acela ca este dificil sa se gaureasca peretii pentru fixarea unor obiecte.

Fluxul de caldura poate fi diminuat de mobilierul aflat in fata peretelui.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

 

About the Author: Instalatii Constructii

Oferim servicii de Proiectare, Consultanta Montaj si Management, in domeniul Instalatiilor Pentru Constructii.

Scopul nostru estel de a oferi clientilor sai servicii de cea mai buna calitate intr-o maniera profesionala, inovatoare si eficienta din punct de vedere tehnic, energetic si financiar, construind o relatie bazata pe incredere.

Avem experienta vasta in domeniul Instalatiilor pentru Constructii, avand in portofoliu numeroase proiecte de inginerie civila.

Fundamentul:
Suntem o organizatie profesionala puternica avand ca obiectiv excelenta, care lucreaza la standarde internationale si costuri competitive.

Viziunea
Prin reputatie, oferta personalizata, comunicare si investitie in oameni, dorim sa ajungem in pozitia de lider in Romania in domeniul ingineriei civile si sa ne extindem dezvoltarea pe piata internationala

Politica este orientata catre client, actiunile desfasurate de noi urmaresc satisfacerea cerintelor si anticiparea nevoilor acestuia. Modul in care abordam orice lucrare are in centru beneficiul clientului.

Politica de dezvoltare a firmei:
prin inovatie, oferim solutii eficiente financiar si energetic.

Ne implicam pentru respectarea prevederilor si Normelor Europene precum si ale autoritatilor din Romania, in elaborarea proiectelor utilizand solutii eficiente energetic si energii regenerabile.