Beneficiile Incalzirii In Pardoseala

Incalzirea in pardoseala:

 Beneficiile Incalzirii In Pardoseala

Potrivite pentru orice tip de incapere:

Grație disponibilității unei game largi de produse și sisteme, există o soluție pentru aproape orice tip de proiect, dacă construcția este noua, in renovare, in modernizare sau de la un simplu upgrade pentru o incapere, la o instalație pentru întreaga-casa. Sistemele pot fi conectate la orice sursă de căldură, oferind o flexibilitate totală permițând în același timp cea mai buna economie de energie, acum și în viitor.

 Cel mai inalt grad de  Confort prin repartizarea uniformă a căldurii.

Incalzirea in pardoseala raspandeste caldura folosint radiatia de joasa temperatura (45 de grade, temperatura agentului termic apa calda si 29 de grade temperatura la suprafata de atingere ( suprafata de contact cu pardoseala). Spre deosebire de Radiatoare care utilizeaza temperatura mare a agentului termic 60-70 de grade. Incalzirea unei suprafetei mari la temperatura joasa inseamna cea mai confortabila forma de incalzire posibila.

Cost Scazut al Facturii si Eficienta Energetica datorita Controlului Zonal

Zonarea (controlul temperaturii in fiecare camera sau zona a casei) cu sistemele de incalzire in pardoseala este simpla, spre deosebire de sistemele clasice de incalzire care incalzesc toate camerele (zonele) in acelasi timp. Incalzirea in pardoseala controleaza incalzirea in fiecare camera (zona) astfel caldura este distribuita unde si cand ai nevoie de ea (cu ajutorul termostatelor cu care se poate seta temperatura dorita in fiecare incapere). Termostatele digitale si termostatele fara fir WI FI si cu control pe internet, reprezinta ultima tehnologie care permit setarea nivelurilor de temperatura si sa le programezi pentru a se potrivii perfect stilului tau de viata.

În fiecare cameră, temperatura poate fi controlată cu precizie atunci când este nevoie. Ca atare, pot fi realizate reduceri de până la 20-50% la facturile de încălzire .

Libertate in Amenajarea Spatiului si Intretinere Redusa

Fara radiatoare voluminoase care sa ocupe peretele si spatiul valoros, incalzirea in pardoseala reprezinta visul arhitectilor si a designerilor. Incalzirea in pardoseala iti permite sa folosesti fiecare metru patrat al casei tale in felul in care doresti, fara radiatoare care sa iti stea in cale.

Cum pot obtine Instalarea?

COMANDA ACUM (cere oferta tehnica si financiara si te contactam imediat):

Odata ce ai produsul se poate aranja instalarea lui.

Cine va instala sistemul de incalzire in pardoseala?

Instalatorii nostrii sunt calificati si autorizati sa instaleze sistemele noastre de instalatii pentru tine.

Oferim intotdeauna cele mai bune conditii, garantii si  suport tehnic pentru procesul de instalare.

Despre tevile folosite la incalzirea in pardoseala:

incalzire in pardoseala REHAU

incalzire in pardoseala REHAU

Tevile  PE-X  (polietilena reticulata), care au bariera de oxigen, sunt folosite in instalatiile de incalzire in pardoseala.

Polietilena reticulata este foarte durabila, are rezistenta la actiunea substantelor chimice din apa si la coroziunea electrochimica, astfel incat coroziunea este inexistenta  si sectiunea de trecere a agentului termic ramane constanta in timp datirita lipsei depunerilor pe peretele tevii.

Protectia impotriva difuziei oxigenului este asihirata de stratul de EVOH sau EVAL astfel celelalte componente ale instalatiei vor functiona o perioada mult mai mare de timp fara probleme.

COMANDA ACUM (cere oferta tehnica si financiara si te contactam imediat):

Formular de contact:


Suprafata demisol [mp]

Suprafata parter [mp]

Suprafata etaj [mp]

Suprafata mansarda [mp]

]

 

incalzire in pereti 2

Leave A Reply