Incalzire radianta pentru case de locuit, cladiri de apartamente, cladiri de birouri, scoli, centre de asistență socială, săli, hambare și depozite.

Incalzire radianta pentru locuinte, birouri, cladiri social culturare, gazon, degivrare

incalzirea si racirea suprafetelor REHAU

incalzirea si racirea suprafetelor REHAU

Încălzirea radiantă oferă soluții flexibile
Încălzirea radiantă poate fi sursa de caldura primara sau secundara în combinație cu sistemele de încălzire auxiliare, și poate fi instalata aproape oriunde este nevoie de căldură: case de locuit, cladiri de apartamente, cladiri de birouri, scoli, centre de asistență socială, săli, hambare și depozite.

Încălzirea Radianta este usor de instalat
Atunci când este instalata corect, incalzirea radianta asigura, căldură confortabila la fiecare nivel și în fiecare colț de spațiu interior. Metodele de instalare pentru construcții noi si pentru constructii existente variază de temperarea miezului de beton, incalzire in pardoseala in sistem umed și opțiuni de panouuri radiante uscate.

Încălzirea Radianta este Energy Efficient
Datorită confortului de exceptie la temperaturi de funcționare relativ scăzute, încălzirea radiantă este foarte eficienta energetic. Optimizarea din faza de proiectare a sistemelor de incalzire radianta folosind strategii cum ar fi controlul termic al fiecarei incaperi duce la economii de energie.

Condiționat și degivrare, …

Sisteme de răcire REHAU de încălzire radiantă și distribuie energie uniform și eficient de circulație apă încălzită sau răcită printr-o rețea de conducte instalate în pardoseli, pereți sau plafoane. Un sistem radiant poate fi principala sursă de încălzire și răcire sau poate servi în combinație cu o aplicație HVAC tradițional de îmbunătățire a eficienței energetice globale în timp ce atingerea unui nivel ideal de confort.

Sistemele noastre sunt perfecte pentru construcții noi și renovări. Cele mai retrograde pot fi cazate, de asemenea.

Formular de contact:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Leave A Reply