Proiectam GRATUIT sisteme de incalzire in pardoseala!!!

Proiectam GRATUIT sisteme de incalzire in pardoseala!!!

Pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa ne puneti la dispozitie urmatoarele informatii.

1) intrati pe site.
2) accesati sectiunea contact si completati formularul obligatoriu.
3) Atasati planurile din care sa reiasa: suprafete, tipul de pardoseala (gresie, parchet, etc), cote.
4) specificati sistemul ales: incalzire / racire in pardoseala; incalzire / racire in pereti; incalzire / racire in plafon sau combinatiile acestora.
5) specificati daca preferati un anume producator : REHAU, UPONOR, TECE, sau altul.
6) Precizati bugetul alocat acestui sistem de incalzire (cat doriti sa platiti pentru sistemul de incalzire in pardoseala).
7) Precizati daca doriti sistem cu placa cu nutui, placa tacker, sine de fixare, sau polistiren cu plasa de sarma.
8) Daca doriti si alte produse (panouri solare, pompe de caldura, centrale termoce, radiatoare, convectoare de pardoseala, instalatia sanitara si canalizare, absolut tot ce doriti sa primiti (materiale, montaj)

Optional:

Puteti sa va programati pentru o prezentare a sistemelor de: incalzire / racire in suplafete sau clasice (radiatoare ventilo convectoare, splituri etc), instalatii sanitare, instalatii solare, pompe de caldura, aspiratie centralizata etc.

Formular de contact:

Completati formularul de mai jos (atasand planurile casei) si va v-om contacta in cel mai scurt timp posibil

Daca nu aveti planuri, completati formularul de calcul APASATI AICI


Suprafata demisol [mp]

Suprafata parter [mp]

Suprafata etaj [mp]

Suprafata mansarda [mp]

About the Author: Instalatii Constructii

Oferim servicii de Proiectare, Consultanta Montaj si Management, in domeniul Instalatiilor Pentru Constructii.

Scopul nostru estel de a oferi clientilor sai servicii de cea mai buna calitate intr-o maniera profesionala, inovatoare si eficienta din punct de vedere tehnic, energetic si financiar, construind o relatie bazata pe incredere.

Avem experienta vasta in domeniul Instalatiilor pentru Constructii, avand in portofoliu numeroase proiecte de inginerie civila.

Fundamentul:
Suntem o organizatie profesionala puternica avand ca obiectiv excelenta, care lucreaza la standarde internationale si costuri competitive.

Viziunea
Prin reputatie, oferta personalizata, comunicare si investitie in oameni, dorim sa ajungem in pozitia de lider in Romania in domeniul ingineriei civile si sa ne extindem dezvoltarea pe piata internationala

Politica este orientata catre client, actiunile desfasurate de noi urmaresc satisfacerea cerintelor si anticiparea nevoilor acestuia. Modul in care abordam orice lucrare are in centru beneficiul clientului.

Politica de dezvoltare a firmei:
prin inovatie, oferim solutii eficiente financiar si energetic.

Ne implicam pentru respectarea prevederilor si Normelor Europene precum si ale autoritatilor din Romania, in elaborarea proiectelor utilizand solutii eficiente energetic si energii regenerabile.